Idag (24/2) för 22 år sedan föddes lille Per Samuel Elias på Östra sjukhuset i Göteborg. Han vägde 4 kg o var 52 cm lång. Han var älskad o mycket speciell redan då…..

….vilket han är än idag, trots att han är dryga 90 kg tyngre o ca 135 cm längre. smiley

Vi hade en trevlig kväll med hela familjen samlad. Blev väl mest att kolla på hockeyn o det var skönt att Skellefteå iallafall tog en poäng.

Vet att jag nyss lagt in ett foto på mina 2 älsklingspojkar (Krister räknar jag till man) men kan inte låta bli att sätta in denna bild som togs idag !

Idag när Sandra o Liam ringde för att gratta “Samme” så sa han som Sandra sagt han skulle säga: ” Grattis Samme” men sen lägger han på eget bevåg till: “Älskal dig Samme” Kan inte tänka mig annat än att Samuel fick en liten tår i ögat där han stog på jobbet o fick höra dessa ord av sin älskade systerson. smiley

Kram o god natt !! Är jag nöjd efter min klippning imorgon så kanske jag sätter in en bild….