Idag tog jag bussen upp till stan redan 10.20 för att träffa min kära syster Annci. Vi skulle se innebandy på Eddahallen där det var en företagscup.

Annci o min son Samuel jobbar ju båda på Nordic light vilka hade ett lag med i cupen.

Blev ingen bra start för Nordic som missat att man måste ha minst en tjej på plan hela tiden. Så första matchen fick dom spela med 4 utespelare då dom inte hade någon tjej med. Förlust med 1-2 blev det.

Men dom kom igen med besked när dom fick “låna in” tjejer till laget och vann sina resterande matcher. Samuel gjorde en hel hög med mål o hans namne (Burström) var bäst i mål!

Dom blev etta i cupspelet men avstod (?!!) från att spela finalen o valde att se hockey istället ( undrar om dom gjort det ifall dom vetat utgången för detta möte mot Linköping?)

Nu har vi då ätit Tacos, jag , Krister, Emeli o Britta och vilar ett tag innan det blir andra chansen (Melodifestivalen).

Hade gärna varit uppe i stan ikväll o deltagit i temakvällen på Efs där bla Helena ska prata om ” Vad är meningen med livet?” men jag känner mig för trött. Tur nog så kommer Helena dela samma “fråga” imorgon på Vineyard o då tänker jag vara där!

Önskar alla en trevlig kväll med mycket glädje !!

Kram/Mari