Idag när jag o Emeli åkte in på BB för en kontroll ( som vi gjort 2ggr i veckan en längre tid) så visste vi inte att denna koll var den sista!!

Men då Emelis blodtryck var mycket högt o hon hade lite “protein” så skulle hon få stanna över för extra koll. Vi åkte först på Tatung för lunch o sen hem o packa en väska…då ringde telefonen (hemtelefonen) och det var Emelis läkare som undrade om hon ätit ännu??? Jo hurså??? Läkaren hade pratat med en kollega som tyckte dom skulle “plocka ut” bäbisen idag !!!!!!!!!!

Blev bara att bege sig till BB prata med en läkare o få höra att det skulle bli “snitt” samma kväll!! Ringa Stefan (pappan ) som var o jobbade hemma i Sorsele 22 mil bort o säga att han skulle sluta jobba sätta sig i bilen o åka till Skellefteå! Han skulle bli pappa idag =)))

Stefan anlände vid halv sex tiden och då sa jag hejdå (nu fick han ta över det han var orsaken till ) =) Gick hem till Annci o tillbringade kvällen i väntan där.

Så ringde mobilen äntligen och det var Emeli som berättade att allt gått bra och dom fått en flicka som vägde endast drygt 1800 g (minns ej exakt) Då hon var snittad låg hon på IVA medan Stefan följt med Bäbisen till barn. Men just som jag pratade med Emeli så kom Stefan dit och sa att allt var bra o berättade vad tösen vägde.

Vi visste ju att hon skulle vara liten så det var ju ingen överraskning.

Men nu kan man ju inte sova då man inte vet hur dom har det . Känns så konstigt att inte ha Emeli snarkandes i vardagsrummet =)) Fast hennes säng står kvar än…

Längtar tills imorgon då vi får höra mer…förhoppningsvis hör dom av sig =)

Kanske kan vi skaffa en bild också på det lilla Miraklet !!

Tack Gode Gud för lilla Nova Elisabeth ( ?) och att du är med henne alla dagar som ligger framför !!

Kram från en tacksam o lycklig men omtumlad mormor =)