Jag tycker detta har varit en bra helg på många sätt!

I fredags träffade jag min bonussyrra Carina på Vineyard. Alltid lika trevligt o givande att prata med henne. Tack för att du finns vännen o förmedlar ditt lugn till mig smiley

Sen blev det innebandy på kvällen då Britta o hennes lag skulle spela play off match för att få kvala till elitserien. Dom vann !! Var en vansinningt spännande match o sista avgörande mål kom i sista minuten i boxplay !! Idag var det sen returmötet i Uppsala och nu blev det oavgjort vilket betyder att Skellefteå Innebandy IF får kvala !! Jippi!!

Lördagen blev det lite lugn o ro även om jag inte kunde slita mig helt från hockeyn. Kul att Skellefteå vann !! Spännande var det även här men när Jimmi Eriksson satte 5-2 målet så var det spiken i kistan. YES !! Känns att det kan gå hur som helst imorgon men AIK har hur som helst gjort ett bättre slutspel än väntat (av många experter)

Emeli o Stefan var hem ett par timmar o åt middag med oss samt såg fotboll (en match man inte vill lägga på minnet, MU losade mot Liverpool) Men lilla Nova var ju kvar på lassa så dom hade rätt bråttom tillbaka.smiley

Kvällen bestod av Schlager vilket var rätt kul. Tycker startfältet var bra o brett och även om jag inte hade Malena som nr 1 så var hon inte helt felt i allfall. HEAT var nog mest min smak av musik, Måns är alltid duktig o karismatisk, EMD gillar jag o Sarah sjunger otroligt, Snälla snälla vinner i längden, Alcasar är färggranna o bjöd på show osv.

Idag var vi förbi goa goa Liam o hans fina fina mamma Sandra en sväng. Hade tyvärr inte med kameran men det får bli en bild en annan dag. Fastän Liam inte var riktigt pigg så var han go o glad. Han är helt otrolig den grabben!! Mormors älskling o Morfars pojke är vad han är.smiley

Sen blev det en sväng förbi familjen Stenvall på barnavdelningen. Åhh va go hon är denna lilla stjärna !!

Här kommer några bilder på Nova mfl.

Hon är ännu mindre än hon ser ut =)

Jesper begrunnar Novas små små fingrar.

Stolt moster Ida !

Så här skulle jag kunna sitta i timmar….

Ps Nova har hår under mössan =) Men hon måste ju hålla värmen o därför ha mössa o filtar på sig.

Blev även möte på Vineyard som en bra avslutning på en intensiv vecka.

Här är det Krister o Lina som spelar o sjunger innan mötet börjat.

Blev en lång blogg idag men du som orkat läsa önskar jag en bra vecka ! En särskilt tanke går till familjen Rydin !!

Kram/Mari