Idag har det, som ni nog inte missat, varit sommar !!! Jag älskar sommar, sol o värme =)

Har legat ute på vår baksida o njutit idag, inte för att bli brun som många andra ( tycker inte det är så snyggt vara för brun när man blir “äldre” ), utan för att det är så skönt för kropp o själ att njuta av värmen. Blev bjuden på brunch av min älskade make också, men då han inte gillar solen som jag så fick jag avnjuta maten i ensamhet. Men njöt det gjorde jag !

Sen har vi skjutsat Sandra o Liam till bussen som skulle ta dem till Sorsele. Gulle Liam var så söt när dom gick upp på bussen o han vinkade åt mormor, morfar o gammo (Britt som också var med då vi åkte med henne o handlade sedan).

Liam o Sandra på sin dagliga “powerwalk” =)

Här visar han mamma något intressant på vägen.

Ikväll har vi haft Britta o Samuel här samt att Ida var hemma. KUL ! Vi grillade o såg fotboll o hade det bara trevligt. I ett svagt ögonblick så sa Samuel att om Sverige vann skulle han springa runt HELA Ursviken. Då låg dom under med 3-0, men sen så händer det…Sverige gör 3 mål =) Det hela avgjordes på straffar o England vann. Tur för Samuel =)

Är sommaren skön , eller ? =)

Imorgon blir det kusinträff på Nordanå vilket känns trevligt! Många har man inte träffat under hela sitt vuxna liv. Bra initiativ Yvonne !! Blir nog lite bilder från det imorgon =)

Nu ska jag lägga mig i tid ikväll så jag hinner lääääääääääsa !!

Kram/Mari