Har ju som jag skrev tidigare haft det mycket intensivt ett tag nu. Har gjort en massa roliga saker o träffat mycket trevligt folk….men tyvärr säger min kropp ifrån.

Jag har fått feber, infektioner i ögon på fingrar o överallt på kroppen. Inte kul alls =( Jag som skulle till Annci o äta surströmming imorgon, fara på pappas grav på torsdag (ett år sen han dog) , träffa min fina vän Birgitta (hoppas jag fortfarande kunna i slutet av veckan) hänga med goa Peter (vilket jag också önskar att jag orkar ändå) Fara på trästocks osv.

Men men jag lever och jag är glad att jag har fått världens finaste familj, Krister, Emeli, Stefan, Nova, Samuel, Britta, Sandra, Liam o Ida !! Två underbara hundar Tyra och Amanda o snart en liten bonushund “Joey” !! Har min mamma som fortfarande är pigg o frisk, storebror o hans familj, systeryster (som även är min allra bästa vän) med familj ! Vänner !!! Riktiga vänner som finns där även när jag “hugger” eller är flännig 😉 Så har jag ju den bästa grund man kan stå på : Klippan Kristus…Jesus min Herre o Frälsare ! Tack alla …ni betyder så oerhört mycket o är anledningen till att jag håller mig över ytan trots en del kallsupar då o då =)

Sätter in några nya bilder på Nova som gör mig så glad:

Nog har jag smakat godare…?

Men mätt o glad blev jag då =)

Riktigt tokglad =D

Åh vet ni vad..när man äter riktig mat, okej smakpotion då, blir man så stor att man kan sitta nästan själv på bordet =O Hur kul som helst !