Dax för några citat från Liam 2,5 år igen. Han är så go denna kille o när han säger något så uttrycker han sig så förståndigt. Får ju inte med det i text men måste bara dela detta ändå.

När Liam skulle sova över hos mormor så hade vi ju bäddat på golvet i rummet med madrasser. Så kom morbror Samuel förbi o så frågade han vart Liam skulle sova o Liam pekade på sin madrass o sa, här! Sen frågade Samuel vart mormor skulle sova o då pekade han på den andra madrassen o sa, där!

Sen frågade Samuel vart morbror Samuel skulle sova då ? Liam lade huvudet på sned, log o sa med självklarhet: “Hemma hos Britta så klart” Inte kunde ju Samuel sova någon annanstans än hemma hos Britta tyckte Liam. =)

Söööööööööööööt o smart !

När Liam kom upp till mormors datarum så försöker han tända lampan i taket men den fungerar inte. Då går han bort till sänglampan vänder sig om o frågar: “Den här funkar, eller ?” mormor säger att han kan kolla genom att trycka på knappen, vilket han gör o säger: ” Jo, den funka! Bra ! ”

Måste bara lägga till ett litet citat från Liams fina mamma Sandra också.

Då Liam är så smart så måste han ju fått det från någon. Jag skojar o säger : Måste nog till två osmarta föräldrar för att få ett så smart barn. Då säger Sandra: “Men Roman (liams pappa) är smart ! “ Öhh och vad är det du säger nu Sandra….att du är osmart ????;)