Nu är det dax att dela några av Liams härliga uttryck igen.

Liam var ju här en hel del när Sandra var i Göteborg o det hände att han följde med mormor på promenad med hundarna. Liam brukar hjälpa mormor med att hålla en hunds koppel o det går jättebra.

När det sen kommer till att plocka upp bajset efter dom så är han inte lika förtjust. När Amanda för tredje gången under samma promenad sätter sig o bajsar tittar Liam lite olustigt på och säger: “Jag gillar inte bajs, det är äckligt ! ” Nä säger jag, det gör nog ingen. “Jo Amanda gillar bajs, hon bajsar så mycket, det gör inte jag” =) Ja det är ju logiskt att tänka att om man bajsar mycket måste man ju gilla bajs annars skulle man väl göra det mindre, eller ? =)

Liam tycker bajs är äckligt !! =)

Härom dagen så var Liam hos mormor innan dagis o morfar skulle gå o lägga sig o sova då han jobbat natt. Liam var gladd o högljudd men dämpade sig när mormor påminde om att morfar skulle sova. När han då höjt rösten o tjoat för tredje gången o mormor schyssar honom så säger han: ” Okej, jag försöker men det är inte så lätt mormor” =) Tänk va kloka dom är dom små och vad mycket vi kan lära av deras sätt att vara !

Glädjespridare i allra högsta grad !! Mormors älskling =)