Jag tycker att barns uträknande sätt kan vara ganska charmigt ibland. Iallafall om han heter Liam och är drygt 2,5 år gammal.

Liam sitter med sin mamma vid köksbordet och äter en smörgås. Vet inte men antingen så vill han inte ha mer eller så vill han väl bara, som den 2,5 åring han är, testa gränser då han lite smidigt puttar ner mackan från bordet lägger huvudet på sne och säger: “Förlåt lilla mamma, men sånt kan hända”

Vem kan motstå detta charmtroll ?? Inte mormor 😉

När Liam var här för någon dag sen så skulle morfar gå o bada. Liam vill så gärna bada med morfar så då sa vi (jag o sandra) att om han skulle äta upp all maten fick han bada med morfar !

Liam åt upp all maten och sprang sen för att tala om för morfar att han skulle bada med honom. Men morfar var inte insatt i våra “mutor” o löften så han sa att han skulle bada själv idag, Liam fick bada en annan dag. Då hör vi en besviken röst ( morfar o Liam stod i hallen o vi satt i köket) “Men moffa, jag har ju ätit upp all maten” . Så vi talade om för Krister hur det var sagt och självklart fick Liam följa med sin älskade moffa upp och bada =)

Slutet gott allting gott 😉

Så här kul tycker Liam det är att bada !!