Ännu ett underbart citat av vår fina fina Liam =)

Han har blivit så duktig på att prata och berättar hela tiden saker och säger sådant man inte väntar sig höra från en kille på två år och åtta månader.

Jag har varit sjuk nu i några dagar o igår när Liam och Sandra varit här en stund o Krister skulle skjutsa hem dom (via konsum) så frågar Liam: “Mormor ska inte du följa med ?” När jag svarar att jag inte är riktigt frisk o ska stanna hemma säger gullungen: ” Men mormor , jag kan ta hand om dig i bilen” Jag kramar om honom o säger tack men att mormor får följa med en annan dag. Då säger han : “Men mormor det kommer att bli jätteroligt ” Där hade nog både jag, Sandra o Ida en liten tår i ögat…vilken omtänksam kille han är vår Liam och så smart, ( det sista har han ju fått från sin pappa enligt Sandra)

Den här bilden har Liam tagit på dagis o man ser hur stor o förståndig han blivit. Tyvärr gick inte bilden ladda ner på bloggen därav den dåliga kvaliten.

Här leker han kurragömma med moster Ida =)

Så mycket glädje o lycka med den lille killen….man kan inte deppa (över sjukdom o julångest) när man har honom !! =) smiley

Kram/Mari