Efter flera dagar tillsammans med Liam så har man några härliga citat att bjuda på =)

Morfar, mormor o Liam sitter o äter när Liam ska ta sylt själv på sina potatisbullar. Mormor säger att han ska vara försiktig men han börjar slamsa o då säger även morfar till honom att ta det lugnt, men han slänger med skeden o sylt hamnar på mattan !

Nu var det alltså ingen olycka utan Liam som inte var försiktig medvetet. Morfar säger då till honom med lite “sträng” röst o mormor säger att hon nu inte kan låta honom ta själv nästa gång osv.

Då suckar Liam tittar på “förödelsen” (sylten på mattan) och säger: ” Jag gjorde fel” Vad säger man som uppfostrande vuxen då ?? =) Jo du gjorde fel men man får göra fel bara man lär sig att inte göra likadant nästa gång.

Skönt med en liten tupplur efter att ha busat o ätit glass i stora lass ! =)

Mormor sitter i soffan o tar på sig sina sockar när Liam frågar : “Har du nya sockar mormor ? ” mormor svarar näe inte så… Då lägger Liam huvudet på sne o säger: “Men dom är väldigt fina iallafall”

Mormors väldigt fina sockar =)

När det är dax för Liam att fara hem efter att ha sovit 4 nätter hos mormor o morfar så undrar mormor hur hon ska klara sig nu när hon inte får ha Liam där längre. Liam ler o svarar : “Men mormor , du har ju morfar “

Jag håller med Liam ..Nog är det tur att mormor har morfar =)

Kram/Mari