Inte nog med att vi för tillfället bor 3 stycken vuxna personer i en 3 a (ev 4 på söndag om AIK går till final) . Här bor även 4 sällskapsdjur , alla med sin egen charm.

Närmast kameran min egen stjärna Amanda, sen Anncis borderkille Theo och bakom gallret (för säkerhets skull) Johans lilla Smultron som är en dvärgvädur.

Nu måste vi ju vara rättvisa o inte glömma bort lille salamandern Sten Georg som är min rumskompis för tillfället =)

Härligt med djur i vardagen. De ger så mycket tillbaka av den tid o omsorg man lägger ner på dem.

Saknar givetvis min lilla prinsessa Tyra som nu varit borta från sin mamma i 1,5 månad. Vet att hon har det jättebra med Ida o Ante o gänget i Norrköping men längtar tills hon kommer hem i slutet av April!! =)

Dagarna går o nedräkningen har börjat. Nu är det snart “bara” 3 veckor kvar tills vi får flytta in i lägenheten. Redan nästa vecka ska vi göra ett besök o kolla in lite praktiska grejor så vi kan förbreda en del. Träffade två av mina vänner på stan idag vilken en av dem just köpt hus o håller på fixa för inflytt, den andra bygger en stuga i boviken. Givetvis är jag glad för deras skull som gör det som passar deras livssituation just nu men ack så skönt att mitt enda “problem” kommer vara en hyreslägenhet i centrum =) Allt har sin tid !