Vaknade idag o hade ondare i kroppen än på länge, samt att huvudet värkte o jag mådde illa. Du som lider av värk o kronisk smärta vet vad jag pratar om när jag säger att man är “bakis” i hela kroppen trots man inte druckit en droppe alkohol dagen innan. Vissa dagar är bara “mörker” ….idag var en sådan dag.

Steg upp, stökade undan , bäddade sängen, gick ut med hundarna i hopp om att det skulle bli lättare. Sen ringde älskade syster o tänkte vi skulle ta en lunchdejt. Då jag alltid vill träffa kära syster sa jag JA o lyssnade på hjärtat istället för kroppen.

Tur att Annci känner mig så bra o är en klok storasyster. Hon ringde upp o avbokade vår träff för hon tyckte jag skulle vila för att få energi till att umgås med Liam på aftonen. Obs! Jag hade inte sagt något om mitt fysiska tillstånd till henne men som sagt ….hon känner mig så väl 😉

Satt bara o tog det lugnt vid datorn när det ringde på dörren o min fina vän Katrin kom förbi! Katrin är en av mina vänner som ger energi o som jag inte behöver säga något till om läget….hon vet . Precis en sån person jag behövde få dela en timme vid köksbordet med.

Senare tog jag bussen till Ursviken o umgicks med Liam!!= ) Glad o med mer energi än tidigare på förmiddagen.

Vi gick till lekparken o hade en trevlig stund:

Sen gick vi iväg till Santana där morfar mötte upp för att äta middag!

Liam åt nästan en hel pizza =)

En hungrig kille…..

…..tar besticken och…….

….hugger i !!=)

Efter utflykten till Ursviken med världens finaste Liam tog vi tillsammans med Britta o Samuel hundarna till Erikslidsbacken så att de fick springa fritt ! Lycka både för hundar o matte 😉

Då vi kom hem var det städat o fint hemma vilket gjorde att jag verkligen kände att denna dag som började så mörk o jobbig vänts till något ljust o glädjefyllt! Tack Annci, Katrin, Liam, Krister , Samuel, Britta o vovvarna för att ni gjorde denna dag så bra =)

Nu avslutar vi kvällen med en kopp kaffe o lite “Solsidan” =)