Jag o syster hade planerat vi skulle gå ut o äta igår kväll o sen ev titta förbi på Mollys där det var 40 + o The Buddies spelade.

Vi hade bokat bord på Viking kl 20 och fick riktigt god mat, om än lite för stora portioner för vår smak 😉 Där satt vi o surrade till 21.30 för att sedan ta oss en promenad genom stan i den sommarvarma kvällen. Mys !!

Finaste syster hugger in på den Whiskyflamberade biffen !

När vi gått en sväng förbi alla “pubar” (vi gick inte in) o kollat läget i stan så började vi dra oss mot Mollys. Där var det självklart inte mycket folk ännu. Man öppnade kl 22 men när vi kom ner vid 22.30 var det rätt glest vid borden o endast några danssugna tjejer på golvet.

Vi gick till baren o köpte något drickbart att smutta på under kvällen sen sjönk vi ner i ett bås i väntan på att The Buddies skulle äntra scenen.

När det gäller alkoholfritt i barer finns det ju inte något utbud men denna snälla bartender körde ihop en riktig trevlig sak som Annci njöt av under kvällen=)

Själv räckte min “Ice” hela tiden vi var kvar o killen som samlade in tomglas tyckte nog vi var sega med drickandet 😉

När vi diggat till bandet, som var riktigt bra, ett tag började vi tänka på att dra oss hemåt. Så helt plötsligt började det strömma in folk vid 23.30 och till vår glädje dyker Katrin o hennes lika trevliga syster upp! Mycket skratt o skrik (jo man måste skrika för att höras) Tjejerna dansade loss men jag o Annci satt kvar vid bordet då dansa inte är något val för mig med min usla koordination o balans. Denna kväll var även benet o foten ett stort problem. Men det var kul se andra svättas o ha kul =D

Vid halvett snåret så tackar vi för oss o löper alla trappor upp till sommarnatten….skönt gå hem på några minuter o där mötas av finaste mannen o hundarna =) Även Samuel kom hem just efter sin mor så det blev lite snack innan jag la mig nöjd o glad i min sköna säng. Tack Alla inblandade för en trevlig kväll !