Nu har halva veckan gått o det har varit en bra vecka med många sköna möten =)

Måndagen började med ett besök hos kvinnan vars händer gör under med min kropp!

Vad skulle jag vara utan Helena o hennes massage ?? Tänk att jag har en massör som finns i min närhet vart jag än bor 😉 När vi bodde i Ursviken hade jag ca 50 meter till Helena o nu när vi bor i stan håller hon till 2 min bort. Glad att Helena finns o inte bara för att hon är den bästa massören utan en av mina närmaste vänner som alltid ger mig energi o har ett hjärta av guld !!

Måndagen fortsatte med goda möten =) Här jag o finaste Katrin som försöker oss på en bild tillsammans …ha ha den bjuder jag på 😉 Syns verkligen att jag legat på massagebänken en timma o haft det bra.

Vi gick till Kupan o tog en kopp kaffe o surrade ett tag. Katrin är också en sån som jag hämtar energi hos. Vi skrattar, vi delar glädje o sorg o med henne kan jag vara mig själv utan att tänka på hur o vad jag säger. Hon vill förstå o vet att jag vill henne det bästa…vilket är en förutsättning för bra relationer.

Tisdagen tog jag det lugnt här hemma med Britta o vovvarna. Blev en sväng till Ica för inköp av middag o sen en längre promenad med Amanda under kvällen. Lite hockey blev det också då AIK slog Brynäs med 5-0 Jippi !! Barca slog ut Milan från CL också vilket kändes gott !

Idag onsdag blev det lunch med goa Annika! Min gamla barn o ungdomsvän som jag hållit fast vid under alla år. Annika är en vän som alla vill ha 😉 Go , glad, positiv men även känslig, seriös, givande o omsorgsfull. Vi åt gott på Valentino där vi blev sittande 1,5 timme för att sen gå över till Vineyard o surra vidare en dryg timme innan vi äntrade staden en sväng.

Annika själv fastnade inte på bild idag men hennes fina Leffe får vara med för han är så söt =)

Kvällen tillbringade jag på Vineyard där vår husgrupp träffades o studerade Korintierbrevet ! Ikväll var vi åtta stycken som samlades o hade en givande stund med blandat innehåll. Dessa kvällar o människorna som träffas då betyder mycket för mig. Tack Lisa, Ryan, Hanna, Hasse, Annci, Lina, Pelle, Krister o ni andra som dyker upp då o då för dessa kvällar. Ger inspiration !! =)

Till helgen åker vi till Sorsele o det ser jag så mycket fram emot !! Blir nog en blogg sen om denna resa =)