Då vi inte träffat Skogsfolket sen juletid kändes det extra skönt att få sätta sig i bilen o åka de 21 milen till Sorsele.

Blev en riktigt mysigt helg med mycket kärlek, pussar, kramar, glädje, bus, god mat o gemenskap med några av dem som man älskar mest =) Visst är jag helt slut nu då jag inte sovit så bra o varit i “stojet” hela tiden….men det är det värt smiley

När vi kommit fram o kramats klart så blev det spagetti o köttfärssås för hela gänget =)

Sedan paketöppning för Nova (med hjälp av Melvin) som fått en födelsedagspresent från tremenningen Molly =)

Det innehöll två jättefina hårklämmor med rosa blommor !

Så Nova var snäll o lät Melvin låna den ena så han också skulle bli fin i håret =)

Milo ville givetvis vara med o kolla vad som hände men fick inte någon klämma, fast han var nog lika glad ändå =)

Emeli är rätt sliten efter att i flera veckor haft sjuka barn o själv varit sjuk o därmed sovit dåligt. Men hon är en supermamma o fixar det mesta ändå, givetvis tillsammans med Stefan …superpappan 😉

Läggdags o Nova förbreder för natten. Alla tre barnen är så duktiga o lägger sig i sina sängar för att leka/läsa en stund innan de somnar. Inget spring eller bråk när kvällen kommer. Guld värt när man har tre barn o behöver få lite egen kvällstid.

Melvin brukar för det mesta bara ligga o filosofera innan han somnar in. Tänker säkert på dagen som varit o nästa dag som komma skall =)

Lördagen blev full av bus o Nova som fyllt år fick presenter av mormor o morfar. Hon fick bla denna peruk som hon kan ta på sig när lusten att ha långt hår infaller =) Hon blir så likt Emeli , som hade långt ljust lockigt hår när hon var 3 år men då vi bodde i USA klippte vi henne kort pga värmen o att det blev lättare att ta hand om .

Mycket innebandy spelades och Melvin är den som lirar mest ……

….och lillebror Milo var oftast målvakt =)

Sen lekte vi med barbies , mormor, Melvin o Nova!

Nova visade sin fina nattugglelampa som hon fick av morbror Samuel o moster Britta när de kom från Orlando.

Måla fina bilder med glitterpennor hann vi också med under lördagen =)

Här är Melvins verk 😉

Milo fick inte vara med o måla men han var glad ändå , som vanligt =)

Då jag inte sov många timmar natten mot lördag så blev det en liten nap i Emeli o Stefans sköna sköna säng ……

……o då jag vaknade fick jag underbar massage av Nova =)

Efter middagen på lördag blev det glass o sång för Nova som nu är 4 år !! Stora duktiga lilla söta Nova <3 Melvin tycker nog Nova får många paket o blir uppvaktad. Han sa : När jag fyller år ska jag få julklappar också 😉

Gott med glass……………..

……….och ganska kletigt 😉

Söndagen tog vi det lugnt då både Nova o morfar hade fått feber. Men lite lek med lillebror måste man ju orka med ändå =)

Stefan o Milo busade …………….

………Melvin o Stefan såg fotboll o givetvis höll Melle på dom röda, även om det inte var United (far o sons favoritlag) som spelade utan Sebastian Larssons Sunderland denna gång =) Härligt se hur Melvin 2,5 år lever sig in i spelet !

Nova är inte lika intresserad av fotboll o var rätt slut pga feber. Hon tog lilla kissen som hon fick av oss o vilade på soffan.

Till middag innan vi åkte blev det morfars köttgryta som är Emelis älsklingsmat. Melvin åt för fulla lass medan Nova fick lite hjälp då hon inte var riktigt matfrisk idag.

Älskar denna lilla skogsfamilj o det är så härligt få vara en del av deras vardag några dagar. Alla spontana kramar o goa ord från barnen gör att man får så mycket energi även om det är fullt upp o lite sömn. När jag satt uppe vid datorn kom Melvin uppför trappen o sprang i min famn, satte sig i mitt knä o la sina knubbiga armar om min hals o jag fick en jättegokram!! Sen pekade han på mig o sa med bestämd röst: Du ska sitta brevid mig !! Log o for snabbt nerför trappen där middagen väntade. Jo jag satt bredvid honom …o jag njöt av att få umgås med dessa goingar en sista gång innan vi åkte.

Krister som fick feber under lördagkvällen o inte alls var så pigg idag körde säkert hem trots allt . Glad att jag har en sån bra chaufför till man o inte behöver vara rädd (är väldigt rädd när jag åker bil i andra fall)

Kändes även tryggt att vi fick en volvo V50 istället för den Golf vi skulle ha. Att hyra en bil över helgen + bensin gick på 1200 kronor o skulle vi åkt buss hade vi fått betala 1000. Kändes värt välja bilen då =)

Nu är vi hemma o tacksamma över vårt hem o vår säng. Oj vad jag ska sova gott inatt ! =)