Tror inte någon som känner mig gått miste om att vi fått ännu ett barnbarn o nu har en skara på hela fem stycken små älsklingshjärtan att ösa kärlek över o skämma bort =)

Senaste tillskottet Cornelia har vi ju inte fått träffa ännu , men den 15 april sätter vi oss i en bil o åker de dryga 90 milen till Norrköping för att få krama på guldklimpen =)

Nybadad liten Cornelia som har så mycket hår att hon redan kan ha en liten tofs på huvudet =)

Emelis tre knoddar Nova 4år , Melvin 2,5 år samt Milo 8 mån bor ju 20 mil bort vilket känns som minst 19 för många =P Nu fick vi ju nyligen några mysiga dagar med dessa små skogstroll o nästa vecka dyker de upp här hos oss =)

Liam som fyller 6 år bor ju bara 1 mil bort i Ursviken med sin mamma o pappa men när man är van bo med bara några hundra meters mellanrum o träffas varje dag känns det som för långt bort det också. Sandra jobbar i helgen o då Liams pappa Roman hellre umgås med sin son än är ute med kompisar behöver de ju ingen barnvakt. Fast vi fick förmånen att låna Liam över natten o det var så kul rå om den lille stora grabben ett helt dygn =)

När vi åker ner till Norrköping så är det ju för att träffa Cornelia o hennes föräldrar men vi får även träffa Tyra o ta med oss henne hem !! Hon har nu varit i Norrköping större delen av det senaste året o det är dags hon kommer hem till sin mamma <3