För ett år sedan bodde jag hos min kära syster Annci o Krister huserade hos sina föräldrar. Vi hade sålt vårt hus o var i väntans tider att få flytta in i vår lägenhet på Kanalgatan. Efter att tidigare bott i ett trevåningsradhus på 162 kvadrat fick vi ju lite mindre plats i vår 3a på 78 kvadrat , men det gjorde inte något vi älskade vår lägenhet o såg framemot att bo här !! =)

Då Ida som är den av barnen som bott hemma längst (hon är ju även yngst) just flyttat till Norrköping o sin Andreas så skulle det ju bara bli jag o Krister i vår lägenhet nu…..trodde vi 😉

Nu blev det ju inte riktigt så för sen vi flyttade in här den 1 maj 2012 så har det inte varit många veckor utan sovgäster o inneboende. Första veckan vi bodde här var Ida o Ante på besök. Sen i slutet av maj flyttade Samuel o Britta in då de sagt upp sin lägenhet o planerade flytta till Orlando i Augusti. Under sommaren o in i september var det barn o barnbarn i huset hela tiden! Oktober var det rätt lugnt o Joey (Samuel o Brittas hund) var den enda som var inneboende . Nov åkte vi två veckor till Florida o då bodde Roman, Sandra o Liam här. Så den 17 dec kom Ida o sen var det fulla huset fram till idag den 8 april 2013 ! =)

Älskar att ha barnen här o det har varit så mysigt få rå om Samuel o Britta lite extra då de bott här (de bodde ju här även från jan – mars) men nu känner jag det är dax för lite ro o vila samt kvalitetstid för mig o maken 😉

Saknar dessa två underbara människor här hemma men vet att de fått det så bra i sin egna lägenhet på Norrböle.

En härlig utsikt från paret Burströms köksfönster o kikar man riktigt noga så ser man vårt hus där nere 😉

Tur det inte är så långt ner till oss så det var bara för morbror Samuel att komma förbi o busa med syskonbarnen när de var här =)

Då Melvin glömt sin bandyklubba/boll hos kusin Liam fixade morbror Samuel en klubba av sitt gamla “Emilgevär” samt en boll av papper o tejp =)

Klara, färdiga………….

……skjut !!!!!! MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !! =)

Efter mycket bandyspel blir man hungrig o Melvin åt massa blodpudding! Även lillebror Milo åt men delade givetvis med sig till Amanda som stod nedaför 😉

Jag o Emeli gjorde oss en lyxmacka med potatis, senapssill, ägg o dillmajonäs =) Mums så gott =)

Milo är alltjämt glad, go o nöjd ! Här gosar han med sin fina beundransvärda mamma <3

Beundransvärda är även denna lilla myysfamilj som hade småtrollen från skogen hos sig fred – söndag o sen firade Liam på Leos med kompisar/föräldrar på söndagen. ” Sandra o Roman är bra skötare” / Nova <3

Mormors älskade Nova<3 hon kryper ofta upp i famnen o bara gosar. Idag när vi satt o myste sa hon: ” Mormor jag kommer alltid att sitta i ditt knä även om jag blir stor” Oj vad det värmer i mormorshjärtat 😉

Innan det var dags för Emeli o barnen att åka hem till pappa Stefan så fick både Milo o dockan lite färdkost 😉

Nova o Melvin har hittills haft var sitt rum men nu har pappa Stefan fixat en ny våningssäng medans de varit i Skellefteå så de får sova tillsammans när de kommer hem !! Nova ska sova uppe o Melvin där nere har dom bestämt =)

Nu är det lugnt o stilla o tyst här hemma men det märks att “huset” varit fullt av liv o glädje några dagar …..dags för städning innan det blir middag med käre maken på O´Learys ikväll 😉

Om exakt en vecka åker vi till ……

Dessa två snygga nyblivna föräldrar Ida o Andreas !! För att få träffa….

…denna lilla skatt <3 Vårt femte barnbarn Cornelia Karin Elsie <3 och även…..

…….vår älskade bebis Tyra <3 som efter en lång semester (?) i Norrköping nu återvänder med oss hem till Skellefteå o sin mamma Amanda =)