Var hos mamma idag o då tittade jag i lite album från forna tider. Tog med mig ett album hem som bla innehöll bilder från Emelis ettårsdag o första jul, Samuels första besök i Skellefteå mm
Oj så kul det är att se på gamla kort. Som någon sa så tas det mest bilder nu för tiden för att visa vad man gör medan bilder man tog förut var för att minnas vad man gjort! Rätt sant.
Ni får ursäkta den dåliga scanningen men redan innan jag kopplat in scannern var jag helt slut så det blev lite si o så med bilderna 😉
Emeli dryga halvåret hos mormor o morfar på Nyponvägen =)
Ettårsdagen firas på Frögatan 113 med en ung pappa Krister…………
….o än lika ung mamma Mari =) Vi var 22 år där ! (skulle fylla 23 samma år)
Här är första julen med Emeli ! Hos mormor o morfar på Nyponvägen =)
Emeli sitter o spelar gitarr! Var nog på hösten -86 just innan vi skulle flytta till Göteborg =)
Emeli fyller två år och har kalas på Bredfjällsgatan i Hammarkullen med kusin Johan=)
Puss på dig kusin!! =)
Första besöket för Samuel hos morfar och…………..
…..mormor i Skellefteå! Samuel var 6 veckor så det var i början av April!
Inte alla bilder man minns när man fotade men denna bild tog jag (med deras kamera) i April -87 då vi var upp o pappa satt vid köksbordet o höll på med deklarationen. Han var alltså 61 år , lika gammal som min bror är idag!
Avsked på rälsbussen som ska ta oss till Bastuträsk o tåget hem till Götet =)
Sommaren samma år kom mormor o morfar ner till Göteborg o hälsade på ! Då hade även kusin Lina kommit till världen (min syster med familj bodde även de i Gbg) o Samuel hunnit bli stora grabben! Knappt fem månader o inte den snyggaste (tog han ju igen sen) men goaste killen!

Nästa album jag lånar hem kommer det bli foton på Sandra o Ida också =) Men avslutar med en fin bild som min farbror Lars- Göran tog på min farmor o farfars balkong när jag var 9 år o hade stora tänder =D