Brukar ju skriva en blogg på lördagarna så jag fortsätter väl även denna lördag 😉
Hittade ett litet fotoalbum med blandade kort från då barnen var små. Känns som igår men ändå så länge sen ! Här i vår kommer jag att gå igenom mammas alla fotoalbum o då blir det nog fler nostalgibilder från mitt liv ! =)
Goa Sandra som sitter o kletar vid matbordet! En rätt vanlig bild faktiskt 😉 Hon var verkligen vårt “kladdbarn” o Samuel den som aldrig kletade med maten utan började äta själv med sked utan hakklapp redan som 1 åring 😉
Glad var han dock för det mesta….om det inte gick honom emot 😉 Vem påminner det om Emeli ? =)
Här är gänget ute o leker tillsammans. Kan tippa det är våren då Samuel fyllt 5 år, Sandra var 3 år , Emeli 7 år o Ida skulle fylla 2 år i juli ( som Milo är nu ungefär) Synd man inte kan förstora bilden här så skulle ni se hur lik Cornelia var Ida här =)
Här är det morfars kepsar som prövas på Nyponvägen hos mormor o morfar =)
Här firar vi Emeli på födelsedagen 7 år kan jag tänka hon fyllde o alla fyra är uppe i hennes säng o fikar =)
Detta är nog året efteråt när Emeli fyller 8 o Sandra fyller 4 så vi firar båda med kusinerna på kalas =)
Ida Julen -91 då hon är 1,5 år ungefär o väldigt nyfiken på tomten……..
…..o går fram för att rycka honom i skägget =)
Här får kusin Jonas en julkram av Ida-Karin <3
Samuel har alltid gillat spela instrument o kunde ta ut en låt bara efter att ha hört den en gång. Han spelade trummor några år o var riktigt duktig, men musiken fick ge efter för all idrott som prioriterades för vår son =)
Barnens fina morfar som ofta kom ner till Ursviken för att umgås med barnbarnen. Han tog med Samuel o köpte hockeygrejer o Emeli fick en undulat av morfar. När Ida skulle födas ringde jag pappa som genast kom ner o var med de andra tre den dagen (mormor jobbade). Inga problem för honom att ta hand om tre barn mellan 1,5 – 5,5 år ….men då var han nog ganska ensam om att promenera med barnvagn redan i början av 50 talet då min bror var liten 😉