Något som gör mig väldigt glad är när jag får äta en god middag med familj o goda vänner ! Gillar att se människor jag tycker om o trivs med sitta vid vårt matbord ätandes, drickandes, pratandes o skrattandes =)
Tyvärr så finns inte orken där för att bjuda hem vänner så ofta som vi vill. Givetvis prioriterar vi vår familj o det är en stor glädje att få umgås med barnen o deras familjer vid matbordet nu o då =) Min önskan är dock att jag ska få mer ork att kunna planera in fler trevliga middagar med släkt, vänner o bekanta i framtiden.
Finns så många som jag länge längtat att få se här hos oss, många av er vet om det o förstår varför ingen “inbjudan” kommer medans andra slutar vänta o tar initiativet att ses själva 😉

Vi är verkligen välsignade med många vänner o stor bekantskapskrets o ni som känner mig vet att jag gillar att umgås både med gamla vänner o nya bekantskaper =) Så även om ni inte får en middagsinbjudan ska ni veta att ni är alltid välkomna till vårt hem ! Kaffe o te finns det ju alltid att tillgå även om det är trevligare att få bjuda på något extra gott när goda vänner kommer på besök =) Självklart får du komma in om du står vid dörren utan förvarning ….men uppskattar ett sms eller en pling så jag vet du/ni är på väg så jag/vi är hemma o på benen för att kunna ta emot dig/er på bästa sätt =)
Detta är vad jag tänkte på under min stund i solstolen på balkongen 😉
Hoppas vi ses snart !