Har inte bloggat sedan julafton!! Inte känt någon inspiration helt enkelt. Ibland kommer det perioder då jag inte har lust för vissa saker o nu är en sådan period när det gäller bloggandet. Kanske får jag ny glädje att skriva längre fram , när vår nya familjemedlem anländer om ett par veckor eller så =)

Satt dock o tittade på Selfies jag tagit året som gått o tänkte på att jag nog inte förändrat mig så mycket sen februari -14 . Tidigare har jag ofta bytt frisyr o hårfärg men detta år har det mest blivit samma när jag klippt mig. Lite kortare ibland bara…..

Håll till godo här kommer mina Selfisar från februari -14 till februari -15 :

Februari -14 innan jag färgade håret……endast lite slingor här. Har faktiskt inte fått några gråa strån…ännu 😉
Denna bild tagen när håret blivit blont. Februari just innan jag o Krister for till Gran Canaria.
I maj hade håret växt ut en del och jag så ut så här =)
Efter ett besök hos Sarah på Hair så såg det betydligt bättre ut =) Tänk vilken skillnad det gör för hela utseendet om man är fräsch i håret !!
En och en halv månad senare hade håret vuxit ut så det började se ofräscht ut. Kändes för tidigt för ett besök hos frissan men ……….
……lite blekning gjorde att jag kände mig betydligt finare ….för ett tag =)
Efter semestern i augusti så klippte jag mig …….
…..behöll jag min egna hårfärg ett tag ………
….tills jag klippte mig helt kort o blekte håret igen !! Detta var den 6 oktober -14.
3,5 månad senare har håret vuxit ut ordentligt o utväxten blivit längre än det blekta. Därför var det dags att göra en förändring =)
Har blekt håret igen men det är inte klippt så det ser rätt illa ut på denna nytagna bild ! Om en dryg vecka blir det besök hos bästa Sarah och då åker en hel del av o samtidigt har det blivit en liten utväxt vilket jag gillar bäst =) Får väl uppdatera med en bild efter mitt besök hos frissan =) Dessutom längtar jag till våren då man kan få lite färg på den vinterbleka huden. Är det något förutom håret som gör att att jag känner mig fin så är det lite färg i ansiktet 😉
Det är trots allt ganska kul kunna gå tillbaka o se vad som hänt under året. Blir spännande o se nästa februari om jag gjort några radikala förändringar då det gäller frisyr o färg!! Förhoppningsvis har jag dock tappat de 20 kg jag har kvar innan jag når min målvikt …..;)
Vill avsluta med att säga att det är helt okej tycka det blev för mycket av MIG denna blogg…..det bjuder jag på =D