Har inte skrivit en blogg på länge men idag känner jag inspiration så det får bli ett inlägg =)

Som ni nog vet vid det här laget har jag många fina vänner vilka jag uppskattar väldigt mycket!! En av dessa vänner är Birgitta som jag lärde känna när jag väntade mitt första barn för snart 33 år sedan =) Vår vänskap växte med åren och Birgitta med familj Ove, Rebecka, Daniel, Mattias o Hanna blev våra nära vänner o en bonusfamilj för våra barn, särskilt Samuel som höll ihop med Daniel som ler o långhalm under många år. Sen flyttade familjen till Örebro (Ove är från Ursviken men Birgitta har rötterna i Örebro) och naturligt kunde vi inte umgås lika intensivt men vänskapen har bestått o det är alltid lika härligt få träffas!!

När Birgitta med döttrarna Rebecka o Hanna var uppe i Skellefteå o hälsade på farmor Elvy några dagar, så passade vi på att ses över en lunch på Brygg CC i lördags. En mycket trevlig stund med många givande samtal o mycket skratt!! Elvy o tjejerna var också med men bara jag o min kära vän fastnade på denna bild 😉 Givetvis hade jag önskat Birgitta bott närmare så vi kunnat träffas oftare, men känner mig tacksam o glad för de gånger vi får ses o sen blir det långa telefonsamtal då o då smiley

En vän som jag har nära både i hjärtat o rent geografiskt är min kära syster Annci !! Idag hade vi först tänkt gå till Rosa Kyrkan men av olika anledningar så ändrades våra planer o vi tog en tur upp till lilla mamma.

Jag kände så starkt jag ville besöka henne då jag inte varit dit på ett tag. Även om hon inte går att prata med som tidigare så finns hon där ändå o att få se in i hennes kärleksfulla blå ögon o säga “Hej mamma det är Mari din dotter jag älskar dig ” och “Ida hälsar till mormor med en kram” o krama om henne ömsint men hårt det värmer mitt hjärta o jag tror även att det värmer lilla mammas smiley Mamma var lite trött idag men vi fikade, tittade i en tidning o skrattade lite tillsammans. Kissen var givetvis med smiley

Hundarna som väntat i bilen blev glada när vi tog oss en skön promenad i det fina vädret efter besöket på Ömheten.
Annci försöker få igång Tyra som kan vara lite slö och visst kom hon igång o sprang med grabbarna lite smiley
Trotsade mitt onda ben o övervann smärtan för att njuta av att röra mig lite o få andas in frisk luft smileysmiley

Så även om inte dagen blev som jag först tänkt blev den bra o när jag kom hem stod denna vackra orkidè på bordet som fina Per-Ivar ( ordförande i Rosa Kyrkan) varit förbi med till Krister som tack för att han suttit med i styrelsen.

Till sist såg Zlatan till att Man United tog ännu en titel o blev EFL Cup champions smiley